Webteksten

Webteksten, pakkend vanaf de eerste letter.

Díe wil je op je website, maar zelf schrijven lukt of wil je niet. Daarom ben je hier: je wilt het overlaten aan de specialist. Ik bén de creatieveling die een goede webtekst uit haar mouw schud. Ik kan je diensten vertalen naar de mooiste/leukste teksten.

We starten altijd met een kopje koffie of thee om door te spreken wat je wensen zijn en wat je graag zou willen bereiken. Dit kan bijvoorbeeld zichtbaarheid zijn. Vervolgens schrijf ik plan voor je en gaan we aan de slag. Ik vind het zelf altijd prettig om even de sfeer te vernemen binnen het bedrijf. Op deze manier zijn de teksten nog beter afgestemd op jouw bedrijf.

Indien gewenst kan ik met een fotograaf langskomen om de teksten te ondersteunen met prachtige foto’s of video’s van het bedrijf. Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van de teksten en voer ik een SEO scan uit op deze teksten. Op deze manier ben je verzekerd van teksten die jouw zichtbaarheid verbeteren.  Vervolgens nemen we de teksten even door en plaats ik ze op de website.

Naast de webteksten kan ik je website ook ondersteunen met content creatie. Wil je hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie.


Wil je meer weten over webteksten? Of wil jij eens weten wat ik voor jou kan betekenen op gebied van webteksten schrijven?

Neem gerust contact met mij op!

Direct contact

Meer informatie over Webteksten?

© Makeazine 2019
Ontwikkeling: Convident