Content creatie

Content voor jou als ondernemer

Je weet wat je wilt vertellen, aan wie en wat die doelgroep met die informatie moet gaan doen. Maar nu komt het erop aan. Hoe zorg je dat die boodschap ook precies goed overkomt? Ik kan je daarbij helpen!

Met mijn bedrijf maak ik verschillende vormen van content. Denk hierbij aan video, foto’s, blogs en andere teksten. Vanaf de eerste pixel wil je dat ze pakkend zijn en samen kunnen wij daarvoor zorgen.

 

Starten met een goede strategie

Content is leuk, maar er zit meer achter dan je denkt. Samen gaan we kijken naar jouw doelen en vullen we het Social Media Canvas in. Door dit goed en doordacht te doen, houden we een lijn in jouw content en kunnen we na elk kwartaal kijken naar deze doelen.

Teksten die jouw verhaal versterken

Een tekst hoort te passen bij een onderneming en precies in dat ben ik gespecialiseerd. Ik pas mij aan aan jouw huisstijl en de daarbij horende tone of voice. Ik kan blogs, artikelen, vacatures en nog veel meer soorten teksten schrijven die ervoor zorgen dat jij als ondernemer gehoord wordt. Benieuwd naar mijn schrijfstijl? Lees dan een van mijn blogs!

Pakkend beeld met een duidelijke boodschap

Content hoort verpakt te worden in een mooi jasje. Door jouw huisstijl te verwerken in de afbeeldingen, teksten en video’s zorg je ervoor dat je herkenbaarder wordt. Je kunt hierbij denken aan de Rituals. Zij hebben altijd dezelfde opmaak van hun afbeeldingen en altijd dezelfde uitstraling. Zonder de naam te zien, weet je dat het van hun is.

Als ik verschillende templates voor je ga maken, ontvang je deze van mij in een online huisstijlhandboek. Hierin vind je alle informatie over lettertypes, opmaak, tone of voice en kleuren. Zo kan je ook zelf met content aan de slag.

Stel voor je wilt je klanten iets laten zien en met allleen een foto lukt het je niet om de boodschap over te brengen. Een video kan de oplossing zijn voor jou. Naast mijn passie voor teksten heb ik ook een passie voor bewegend beeld. Dit is ontstaan in mijn stageperiode waarin ik meerdere vlogs maakte voor een bedrijf. Als beginenede videograaf heb ik mijzelf ontwikkeld en nu maak ik voor bedrijven zoals de Hanzehogeschool Groningen promotievideo’s. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier de video van Rootz!

 

 


Ook Make a Zine voor marketing en communicatie advies

Ik ben een gedreven persoon met veel creativiteit en vind het leuk om mensen te helpen bij het behalen van hun doelstelling. Als marketing/sales student aan de Hanzehogeschool Groningen kan ik je helpen met marketingvraagstukken en marketingacties.

 

Direct contact

Meer informatie over Content creatie?

© Makeazine 2019
Ontwikkeling: Convident