Content creatie

Content voor jou als ondernemer

Je weet wat je wilt vertellen, aan wie en wat die doelgroep met die informatie moet gaan doen. Maar nu komt het erop aan. Hoe zorg je dat die boodschap ook precies goed overkomt? Ik kan je daarbij helpen!

Met mijn bedrijf maak ik verschillende vormen van content. Denk hierbij aan video, foto’s, blogs en andere teksten. Vanaf de eerste pixel wil je dat ze pakkend zijn en samen kunnen wij daarvoor zorgen.

 

Teksten die jouw verhaal versterken

Een tekst hoort te passen bij een onderneming en precies in dat ben ik gespecialiseerd. Ik pas mij aan aan jouw huisstijl en de daarbij horende tone of voice. Ik kan blogs, artikelen, vacatures en nog veel meer soorten teksten schrijven die ervoor zorgen dat jij als ondernemer gehoord wordt. Benieuwd naar mijn schrijfstijl? Lees dan een van mijn blogs!

Pakkend beeld met een duidelijke boodschap

Stel voor je wilt je klanten iets laten zien en met allleen een foto lukt het je niet om de boodschap over te brengen. Een video kan de oplossing zijn voor jou. Naast mijn passie voor teksten heb ik ook een passie voor bewegend beeld. Dit is ontstaan in mijn stageperiode waarin ik meerdere vlogs maakte voor een bedrijf. Als beginenede videograaf heb ik mijzelf ontwikkeld en nu maak ik voor bedrijven zoals de Hanzehogeschool Groningen promotievideo’s. Wil je hier meer over weten? Volgende week komt er een nieuwe promotie video voor ROOTZ! online.

Jouw bedrijf in de spotlight met een magazine

Het magazine geeft jou als ondernemer de kans om je verhaal en je bedrijf te tonen aan de wereld. Jij als ondernemer bepaalt wat je wilt vertellen en wat je wilt laten zien. Make a zine maakt geen standaard magazine. Het is ‘hét magazine’, dat gaat over jou en jouw bedrijf.

Naast het beslissen over de inhoud bepaal jij de stijl en de uitstraling van je magazine. Bij het ontwerpen wordt rekening gehouden met jouw kleurenpallet, logo en huisstijl. Je kunt het blad gebruiken voor beurzen, evenementen, wachtruimtes en centrale punten voor je potentiële klanten. Je beslist zelf waar je magazines komen te liggen en het aantal exemplaren.

Het magazine zal jouw verhaal vertellen, in beeld brengen en versterken. Het is de unieke manier om een goede band te krijgen met je klanten.

Bekijk hier een voorbeeld van een magazine gemaakt door Make A Zine.

 


Ook Make a Zine voor marketing en communicatie advies

Ik ben een gedreven persoon met veel creativiteit en vind het leuk om mensen te helpen bij het behalen van hun doelstelling. Als marketing/sales student aan de Hanzehogeschool Groningen kan ik je helpen met marketingvraagstukken en marketingacties.

 

Direct contact

Meer informatie over Content creatie?

© Makeazine 2019
Ontwikkeling: Convident